Cake de formatge i pernil dolç

Ingredients

  • 250 g de pa del dia d'ahir
  • 300 ml de llet
  • 50 g de mantega fossa
  • 3 ous
  • 150 g de pernil dolç en un tros
  • 150 g de formatge de gruyer en un tros
  • 1 cullerada de julivert picat
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Escalfeu la llet sense que arribi a bullir. Talleu el pa a daus. Poseu-los en un bol i aboqueu-hi la llet calenta i deixeu que s'estovi. Remeneu-ho de quan en quan.
Talleu el pernil i el formatge a dauets. Esmicoleu bé el pan amb l'ajuda d'una cullera i afegiu-hi la mantega fossa, els ous, els daus de pernil i formatge i el julivert. Barregeu-ho i salpebreu-ho.
Unteu amb margarina un motlle de cake, poseu-hi paper al fons també untat i aboqueu-hi el preparat. Poseu-ho al forn a 180ºC i deixeu-ho coure 50 minuts. Si la part de dalt queda massa torrada, tapeu-la amb una fulla de papel d'alumini.
Desmotlleu-lo, talleu-lo i serviu-lo fred o tebi.

20min

Notes

Els tacos de pernil ja els venen tallats als supers.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1082 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: