Vichyssoise de bròcoli i mascarpone

Suau i lleugera

Ingredients

  • 1 pinya de broqoli
  • 2 patates mitjanes
  • 2 porros
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 1litre i 3/4 d'aigua
  • Sal
  • Mitga terrina de mascarpone

6 racions

Elaboració

Escalfem les 6 cullerades d'oli a l'olla.
I posem els porros i patates a rodanxes i donem unes voltes i posem el bròcoli sense tronxos.
Afegim sal i l'aigua.
Deixem bullir 20 minuts.
Ho passem al vas batedor fins que quedi fen fina.
Per acabar i posem el mascarpone.
Tornem a batre.
Es pot menjar calenta o freda.

30min

Notes

Es pot fer dauets de pernil, ou dur, dauets de pa fregit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2296 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: