Vichyssoise de bròcoli i mascarpone

Suau i lleugera

Ingredients

  • 1 pinya de broqoli
  • 2 patates mitjanes
  • 2 porros
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 1litre i 3/4 d'aigua
  • Sal
  • Mitga terrina de mascarpone

6 racions

Elaboració

Escalfem les 6 cullerades d'oli a l'olla.
I posem els porros i patates a rodanxes i donem unes voltes i posem el bròcoli sense tronxos.
Afegim sal i l'aigua.
Deixem bullir 20 minuts.
Ho passem al vas batedor fins que quedi fen fina.
Per acabar i posem el mascarpone.
Tornem a batre.
Es pot menjar calenta o freda.

30min

Notes

Es pot fer dauets de pernil, ou dur, dauets de pa fregit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2265 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: