Carpaccio de carbassó amb dauets de tomàquet i roquefort

Ingredients

  • 1 carbassó mitjà
  • 35 gr de roquefort
  • 25 gr de pinyons
  • 1 tomàquet maduro
  • 3 anxoves
  • 120 ml d’oli d’oliva
  • 40 ml de vinagre Agredolç

4 racions

Utensilis

Una mandolina

Elaboració

Amb l’ajuda d’una mandolina tallar el carbassó en rodanxes fines. Disposar en un plat les rodanxes repartides como si fossin un carpaccio de carn.
Posar a escalfar una paella pequeña sense res d’oli. Torrar els pinyons i reservar.
Fer una creu a la base dels tomàquets. Posar aigua a escalfar en una olla i quan arrenqui el bull afegir els tomàquets i escaldar-los 12 segons. Retirar-los del aigua i posar-los en un bol amb aigua freda (pots afegir uns glaçons de gel). Pelar els tomàquets i treure’ls les llavors. Tallar la carn en daus de un centímetre aproximadament.
Esmicolar el roquefort en trossets.
Preparar la vinagreta triturant las anxoves junt amb el vinagre i l’oli.

Muntatge:

Amanir el carbassó amb la vinagreta de anxoves i una mica de pebre acabada de moldre. Posar per sobre uns dauets de tomàquet i el roquefort en trossets. Acabar amb els pinyons torrats. Tornar a amanir al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2296 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: