Arros negre de verdures amb butifarra negre

Aquesta recepte, ja la havia fet, nomes amb verdures, i com que sóc un aman de la botifarra negra, li he afegit i ha guanyat un 100x100.

Ingredients

  • 400 g d’arròs 1 botifarra negra 2 pebrots vermells 1 pebrot ver (italià) 2 seves de Figueres 1 albergínia 2 carxofes 2 pastanagues 1 all porro 200 g de xampinyons petits 1 lts de brou de carn i verdures 2 tomàquets madurs rallats 2 ossos de vedella 1 os de pernil 1 gra d’all i julivert oli, sal, pebre negre

4 racions

Elaboració

Primer de tot netegem i pelem totes les verdures al vostre gust, segons vos agradi trobar-les, del porro nomes agafarem lo blanc ( la resta per fer el brou amb els ossos de badella i un de pernil ) les carxofes i albergínia les deixarem a talls bastants grans, un dels pebrots vermells l’escalivarem, el pelem, el tallem a tires i reservem. Agafarem els xampinyons, la seva, la pastanaga, el porro, el pebrot verd, el pebrot vermell, els posarem a la paella a foc mixta que es vagi daurant, passats 20 minuts afegirem el tomàquet i la botifarra negra ben triturada, i ho anirem remenant be fins que ens quedi ben confitat. Amb un’ altre paella hi posem l’albergínia i la carxofa prèviament enfarinades, fins que quedin cruixents i les reservem amb paper de cuina per desengrasar. Quant tinguem les verdures confitades, afegim l’arròs i durant 2 minuts anirem remenant fins afegir el brou, mes o menys segons vos agradi sucós o sec, que cogui els primers 10 minuts a foc al i els 15 següents a foc mitja i als 10 afegirem la picada d’all i julivert tot remenant perquè ens quedi ven repartida.
Ara apaguem el foc i posem la carxofa, l’albergínia i les tires de pebrot.

1h 20min

Notes

Servirem els plats, posant al sobre dos talls de cada:alverginea, carxofa i pebrot escalivat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

882 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: