Arros negre de verdures amb butifarra negre
Aquesta recepte, ja la havia fet, nomes amb verdures, i com que sóc un amant de la botifarra negra, li he afegit i ha guanyat un 100x100.
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Dificultat: Alta
Ingredients
- 400 g d’arròs
- 1 botifarra negra 2 pebrots vermells 1 pebrot verd (italià) 2 seves de Figueres 1 albergínia
- 2 carxofes 2 pastanagues 1 all porro 200 g de xampinyons petits 1 lts de brou de carn i verdures
- 2 tomàquets madurs rallats 2 ossos de vedella 1 os de pernil
- 1 gra d’all i julivert
- Oli, sal, pebre negre
4 racions
Elaboració
Primer de tot netegem i pelem totes les verdures al vostre gust, segons vos agradi trobar-les, del porro només agafarem lo blanc (la resta per fer el brou amb els ossos de vedella i un de pernil) les carxofes i albergínia les deixarem a talls bastants grans, un dels pebrots vermells l’escalivarem, el pelem, el tallem a tires i reservem. Agafarem els xampinyons, la seva, la pastanaga, el porro, el pebrot verd, el pebrot vermell, els posarem a la paella a foc mixta que es vagi daurant, passats 20 minuts afegirem el tomàquet i la botifarra negra ben triturada, i ho anirem remenant bé fins que ens quedi ben confitat. Amb una altra paella hi posem l’albergínia i la carxofa prèviament enfarinades, fins que quedin cruixents i les reservem amb paper de cuina per desgreixar.
Quan tinguem les verdures confitades, afegim l’arròs i durant 2 minuts anirem remenant fins a afegir el brou, més o menys segons vos agradi sucós o sec, que cogui els primers 10 minuts a foc al i els 15 següents a foc mitjà i als 10 afegirem la picada d’all i julivert tot remenant perquè ens quedi ben repartida.
Ara apaguem el foc i posem la carxofa, l’albergínia i les tires de pebrot.
1h 20min
Notes
Servirem els plats, posant al sobre dos talls de cada:alverginea, carxofa i pebrot escalivat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.