Pastís de poma amb flam

Ingredients

  • 6 pomes golden
  • 1 sobre de flam per 1/2 litre de llet
  • 1 ou
  • 200 g de sucre
  • 120 ml d'oli de gira-sol
  • 220 ml de llet
  • 150 g de farina
  • 1 sobre de llevat en pols royal
  • 1 cullerada de canyella en pols
  • Un polsim de sal
  • Melmelada d'albercoc

10 racions

Elaboració

Treure el cor de 5 pomes, peleu-les i lamineu-les o tritureu-les.
En el got de la batedora, poseu-hi les pomes, l'ou, l'oli i la llet. Tritureu-ho tot.
Afegiu-hi el flam i el sucre i bateu-ho.
Passeu pel colador la farina junt amb el llevat, la sal i afegiu-ho a la crema anterior.
Aboqueu-ho en un motlle de 24 cm untat amb mantega.
Talleu la poma restant en lamines i poseu-les per damunt.
Poseu al forn a 180ºC ja calent durant 50 a 60 minuts.
Una vegada freda pinteu-la amb la melmelada calenta.

1h 20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: