Sopa de verdures depurativa

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cebes
  • 3 carxofes
  • 1/4 de col
  • 1 llimona
  • 1 porro
  • 2 pebrots verds
  • 1 l de brou de peix
  • 4 grans d'alls pelats
  • 1 i 1/2 pomes verdes
  • 2 raves petits
  • 1/4 de col llombarda
  • 4 brots de cirbulet
  • Sal

4 racions

Utensilis

Olla

Elaboració

Pela les cebes.Treu les fulles exteriors de les carxofes i talla-les a quarts.Talla la col a tires i la llimona-sense pelar-a quarts.
Trosseja les cebes, el porro i els pebrots i cou-los durant uns 35 minuts en una olla amb el brou de peix, els grans d'all,les carxofes,la col,la llimona i una poma verda tallada a quarts-reserva l'altra meitat per decorar rectifica-ho de sal,cola la sopa i reserva-la.Talla la col llombarda a tires fines i la meitat de la poma verda restan i els raves mitges llunes.Serveix la sopa als plats i decora-la amb la col llombarda,les làmines de poma verda, els trossos de rave i el cirbulet.

40min

Notes

Per fer un paréntesi entre els copiosos àpats Nadalencs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1395 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Es possible fer aquesta sopa depurativa sense brou de peix? Podria ser amb brou de verdures?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: