Rotllets de pernil amb porros

Ingredients

  • 12 llesques de pernil cuit
  • 12 porros
  • Farina i llet
  • Sal, pebre inou moscada
  • Oli i mantega

4 racions

Elaboració

Bulliu la part blanca dels porros, talleu-los a la mida de les llenques del pernil.
Amb les llenques de pernil feu uns rotllets embolicant el porro cuit i ben escorregut.
Col·loqueu-los en una safata que pugui anar al forn.
Prepareu una salsa beixamel amb oli o mantega, la farina, la llet, sal, pebre, i nou moscada.
Cobriu els rotllets i poseu-los al forn a gratinar.
quan estiguin daurats, ja están a punt de servir.

Notes

Podeu posar-hi formatge ratllat abans de gratinar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: