Rotllets de pernil amb porros
Ingredients
- 12 llesques de pernil cuit
- 12 porros
- Farina i llet
- Sal, pebre inou moscada
- Oli i mantega
4 racions
Elaboració
Bulliu la part blanca dels porros, talleu-los a la mida de les llenques del pernil.
Amb les llenques de pernil feu uns rotllets embolicant el porro cuit i ben escorregut.
Col·loqueu-los en una safata que pugui anar al forn.
Prepareu una salsa beixamel amb oli o mantega, la farina, la llet, sal, pebre, i nou moscada.
Cobriu els rotllets i poseu-los al forn a gratinar.
quan estiguin daurats, ja están a punt de servir.
Notes
Podeu posar-hi formatge ratllat abans de gratinar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
736 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.