Pastís de Crema Pastissera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Pa de pessic
  • 1 ou
  • 60gr de farina de pa de pessic amb llevat
  • 40gr de sucre
  • 40gr de mantega desfeta a foc mínim
  • Crema Pastissera
  • 8 rovells d’ou
  • Un litre de llet
  • 200gr de sucre + una cullerada mitjana de sucre avainillat
  • 80gr de maicena
  • Una branca de canyella
  • Ratlladura de la pell de una de llimona
  • 6 fulls de gelatina
  • Motlle 23/24x4

8 racions

Elaboració

Crema:

Posa tots els ingredients en un cassó, remena-ho i posa-ho a foc mitja remenant fins q espesseixi. Posa la gelatina 5 minuts en aigua freda, l ’escorres i l’ afegeixes a la crema remenant fins que s’ integri.
Deixa-ho refredar tapat amb film transparent perquè no faci grumolls.
Reserva.

Pa de pessic:

Bat l' ou un minut, posa el sucre i bat 30 segons, posa la mantega i bat 30 segons més,ara posa la farina tamisada i bat un minut,tot seguit posa-ho al motlle i al forn a 180º 15 m, però punxa amb un escuradents abans de treure-ho que a de sortir net.
Deixa-ho entebeir.

Muntatge:

Desprès posa la crema sobre el pa de pessic i a la nevera si pot ser d’un dia per un altre.
Abans de servir escampa sucre per sobre i crema'l amb un cremador o pala roent.

1h

Notes

Motlle rodó de 23/24x4cm.
Folrar de paper vegetal i untat de mantega u oli 0’4


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

641 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!