Aperitiu de calçots

Ingredients

  • Calçots a voluntat (els més petits de cada manat i que no es couen)
  • Salsa de calçots (la que ha sobrat de la calçotada)

Elaboració

Amb aquells calçots que no es couen per ser massa petits farem un aperitiu a casa pels dies següents.
Els netejarem bé traient-los la capa superficial. Els hi retallarem les puntes.
I cap al microones. Jo he posat el manadet que es veu a la fotografia 5 minuts a potència màxima.
Després amb la plantxa ben calenta els he daurat una mica.
Servits al plat i per sobre una bona cullerada de la salsa sobrera.

10min

Notes

A casa no llencem res. És una bona manera d'aprofitar les sobres.


Recepta de cuina de Aperitiu de calçots
Els calçots més petits
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3926 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt original aquests calçots, i la cuina de aprofitament està molt be.
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
A casa tampoc llencem res, tot s'aprofita!
Nani Nolla diu:
A casa meva mai hem llençat res i si algun cop ho he hagut de fer, mentres ho faig demano perdó de paraule, no és broma. Hi ha tantes persones que passen fam!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: