Torrades d'anís
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 barra de 1/4 de pa del dia abans.
- 1/2 litre de llet sencera
- 1/2 vas d'anís dolç
- Anís estrellat (3 xafades)
- Sucre per arrebossar
- 3 ous
- Oli de gira-sol
4 racions
Elaboració
Fem arrencar el bull a la llet amb l'anís estrellat.
Tapem i deixem reposar fins que la llet temperi.
Afegim el mig vas d'anís dolç.
Colem amb un colador de malla fina.
Tallem el pa a llesques de dit.
Les posem a una plata i tirem la llet.
Deixem que es xopin.
Escalfem abundant oli.
Batem els ous
Passem les llesques per l'ou i daurem .
Posar al plat amb paper de cuina i de seguida arrebossar-les de sucre.
20min
Notes
Es poden menjar tebies o fredes.
Tambe i podem posar unes gotetes d'anis per damunt
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1100 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim