Farinetes (gachas en castellĂ )

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 6 cullerades de farina de guixes
  • 1 gra d'all
  • 200 grams de cansalada fresca
  • 200 grams de fetge de porc (opcional)
  • 1 patata gran
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç o picant (al gust)
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

ElaboraciĂł

Trossegem la cansalada i la fregim en una paella. La reservem.
En una altra paella de mida gran, posem a fregir amb l'oli d'abans, un all i la patata tallada a rodanxes.
Ho reservem.
En aquest mateix oli, tirem la farina i l'anem torrant com si anĂŠssim a fer una beixamel.
Afegim el pebre vermell i remenem rĂ pidament per evitar que es cremi.
Hi tirem un parell de gots d'aigua poc a poc sense deixar de remenar. Si fa falta mĂŠs aigua,
l'anem tirant a mesura que veiem que es queden seques.
Remenem constantment per evitar que surtin grumolls.
Salem al gust i veiem que la salsa va espessint a poc a poc.
No deixar que estiguin massa espesses, normalment la cocciĂł total ĂŠs d'uns 15 minuts, aproximadament.
Apaguem el foc i afegim a les farinetes les rodanxes de patata fregida. Es serveixen ben calentes.

20min


Recepta de cuina de Farinetes (gachas en castellĂ )

Farinetes (gachas en castellĂ ).
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Farinetes (gachas en castellĂ )

Enllaça aquesta recepta:

299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!