Pastís mousse de xoco

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 de galeta molta
  • 150 de mantega fosa
  • 9 rovells d’ou
  • 9 clares
  • Polsím de sal
  • 2oo de xoco fondant
  • 40 de mantega
  • Una culleradeta petita de sucre vainillat
  • 8 fulls de gelatina neutra

12 racions

Elaboració

Mescla la galeta amb la mantega i posa-ho al motlle ben premsat que no quedi cap forat. Reserva. Ara posa els rovells en un bol i les clares en un altre. Tot seguit posa la gelatina en aigua freda 5m., ara en un cassó posa la xoco el sucre vainillat i la mantega al foc super mínim sense deixar de remenar fins que es fongui, ara tanca el foc, posa la gelatina prèviament escorreguda amb les mans, remena fins que s’integri i deixa-ho temperar. Tot seguit agafa el minipimer i les barilles, posa el xoco amb els rovells i bat fins que quedi integrat. Ara neteja les barilles amb un paper de cuina i munta les clares amb la sal, desprès mescla-ho amb l'altre massa poc a poc amb una espàtula fins que ho vegis integrat. Posa-ho sobre la base de galetes i al forn a 180º 22m., passat aquest temps veuràs que queda tremolós, quan refredi quedarà compacta.
Guarda-ho a la nevera però treu-ho 30m abans de menjar-ho.
Ho pots guarní amb un gerd o dos per cada tall.

1h

Notes

Motlle rodó desmontable de 22cm interior x 7 d'alt
Folrar de paper vegetal i untat de mantega


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: