Crema de patata, pastanaga, porro i carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 patata mitjana
  • 2 pastanagues petites
  • 1 porro
  • 1 carbassó
  • Una pastilla de brou de pollastre
  • Sal
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

Pelem la patata i pastanaga. Tallem la patata a daus i la pastanaga a rodanxes.
Rentem i tallem el porro i carbassó a rodanxes.
En una olla, hi posem aigua, la pastilla de brou i una mica de sal. Quan bull, hi afegim la patata, pastanaga i porro.
Ho deixem coure uns 15 minuts. Passat aquest temps, hi fiquem el carbassó i deixem que cogui, uns 5 minuts més.
Ho triturem amb la batedora amb una mica d'aigua de la cocció (més o menys aigua en funció de si volem la crema més o menys espessa).
Ja es pot servir amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.

25min


Recepta de cuina de Crema de patata, pastanaga, porro i carbassó

Crema de patata, pastanaga, porro i carbassó.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

238 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!