Púding de llet condensada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Brasil → Tot el país
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pot petit de llet condensada
  • 3 ous
  • 2 mides del pot de llet condensada de llet
  • 2 tasses de cafè de sucre
  • 1 tassa d'aigua

12 racions

Elaboració

Posem el forn a escalfar a 190/200º.
En un motllo per a fer púdings hi posem el sucre i al foc per a cremar-la. Un cop cremada hi afegim l'aigua perquè es desfaci el sucre. Ho deixem refredar.
Barregem la llet, la llet condensada i els ous a la batedora. I ho aboquem al motllo.
El cobrim amb paper d'alumini i ho deixem al forn uns 45 minuts.
Quan estigui fred l'emplatem.

1h

Notes

Aquest és un postre que no falta mai a les cases del Brasil. Són molt llaminers, però aquesta recepta encara que sigui amb llet condensada no embafa. Us diré un secret: la meva mare sempre feia el sucre cremat ella. Jo des de que un cop em vaig cremar el compro fet de la casa Royal que ja ve preparat i es "quasi" igual que el de la meva mare.


Recepta de cuina de Púding de llet condensada

La cirera és per donar color

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
De quina mida és el pot petit de llet condensada?
El forn: dalt i baix, o només baix?
Gràcies
Nani Nolla diu:
Hola Josep,
Jo crec que hi ha dues mides de pots de llet condensada: petit i gran. El que jo faig servir és el més petit.
Quan parlo de forn com que el meu és elèctric ho faig per forn tradicional: dalt i baix (no gratinat).
Salutacions.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: