Bròcoli arrebossat
És una recepta bona, fàcil i sana.
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Un bròcoli de remant mitjà
- Un ou
- 150 g Farina
- 250 ml de Llet
- Un posin de sal
- 3/4 litte d'oli de girasol
2 racions
Elaboració
Es prepara el bròcoli tallant-lo a ramallets petits i es posa a coure al vapor.
Mentres tant, a part i en un bol es prepara la pasta d'arrebossar.Volem que ens quedi una capa fina d'arrebossar, quelcom semblant a una tempura.
Si volem que la pasta ens quedi sense grúmols hem de seguir l'ordre següent: salem i batem els ous, seguidament afegim la farina i una petita part de la llet, es remena fins aconseguir una massa espessa com si vulguessim fer pa, seguidament es va tirant la llet a petites porcions remanant cada cop fins aconseguir que la pasta ens quedi fina. La consistència final ha de ser líquida com si fos per fer creps.
Posem l'oli de girasol a escalfar en una paella i posem a coure els ramallets de bròcoli cuits sucats prèviament amb la pasta d'arrebossar. Deixem que agafin color dorat i reserven el bròcoli en un escorredor perquè perdi l'excés d'oli.
30min
Notes
Es pot servir com a primer plat, com aperitiu i fins i tot es pot servir fred
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
497 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gràcies Qim. Ara ho miro.
Moltes agraït Quim, gràcies per la teva amistat. Sens dubte que probaré de fer la teva salsa doncs estic segur que estarà...
Molt agraït Rosa, un petó ben fort malgrat el COVID. No em considero cap xef ni molt menys només tinc ja una edat i he...
Heu d'esperar unes 24 hores com a mínim perquè quedin ben marinades les anxoves