Bròcoli arrebossat

És una recepta bona, fàcil i sana.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Un bròcoli de remant mitjà
  • Un ou
  • 150 g Farina
  • 250 ml de Llet
  • Un posin de sal
  • 3/4 litte d'oli de girasol

2 racions

Elaboració

Es prepara el bròcoli tallant-lo a ramallets petits i es posa a coure al vapor.
Mentres tant, a part i en un bol es prepara la pasta d'arrebossar.Volem que ens quedi una capa fina d'arrebossar, quelcom semblant a una tempura.
Si volem que la pasta ens quedi sense grúmols hem de seguir l'ordre següent: salem i batem els ous, seguidament afegim la farina i una petita part de la llet, es remena fins aconseguir una massa espessa com si vulguessim fer pa, seguidament es va tirant la llet a petites porcions remanant cada cop fins aconseguir que la pasta ens quedi fina. La consistència final ha de ser líquida com si fos per fer creps.
Posem l'oli de girasol a escalfar en una paella i posem a coure els ramallets de bròcoli cuits sucats prèviament amb la pasta d'arrebossar. Deixem que agafin color dorat i reserven el bròcoli en un escorredor perquè perdi l'excés d'oli.

30min

Notes

Es pot servir com a primer plat, com aperitiu i fins i tot es pot servir fred


Recepta de cuina de Bròcoli arrebossat

Tallarem el bròcoli a ramallets petits

Recepta de cuina de Bròcoli arrebossat

El passarem amb oli calent fins que ens quedi dorat

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2291 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: