Llobarro al forn

Una recepta fàcil, ràpida i sense espines. Els plats senzills ben elaborats no tenen per ser menys bons que els plats complicats.

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 2 llobarros nets i sense espines
  • 1/2 kg de patates Canabek
  • 1/2 got de vi blanc o de cava
  • 1/4 de litre de caldo de peix que hem preparat amb el caps i les espines dels llobarros.
  • un raig d'oli verge d'oliva
  • un polsim de Sal
  • un polsim de Pebre
  • 3 grans d’all

4 racions

Elaboració

Pelarem les patates i les tallarem a rodelles de 1/2 cm de gruix aproximadament. Les posarem repartides al fons d'una plata per anar al forn.
A part sofregim tres dents d’all tallats a làmines ben fines perquè ens quedin cruixents i ho afegim a les patates, amb el vi blanc, el caldo de peix, un posin de sal i de Pebre.
Posarem la plata al forn al màxim de temperatura amb aire calent i la deixem fins que les patates quedin torradetes.
Després traurem la plata del forn i afegirem les supremes de peix repartides sobre el llit de patates. Afegim un raig d'oli i un polsim de sal sobre el peix i tornarem a posar la plata al forn durant uns 5 minuts més aproximadament. Sense ventilador.

30min

Notes

Es pot servir amb una mica de maionesa casolana feta amb ous de pagès, oli de girasol i 1/2 dent d'all i acompanyar el plat amb un bon vi blanc de dominació d'origen Empordà.


Recepta de cuina de Llobarro al forn

Esperar que les patates estiguin ben torradetes

Recepta de cuina de Llobarro al forn

Un plat perfecte

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3181 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: