Llobarro al forn

Una recepta fàcil, ràpida i sense espines. Els plats senzills ben elaborats no tenen per ser menys bons que els plats complicats.

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 2 llobarros nets i sense espines
  • 1/2 kg de patates Canabek
  • 1/2 got de vi blanc o de cava
  • 1/4 de litre de caldo de peix que hem preparat amb el caps i les espines dels llobarros.
  • un raig d'oli verge d'oliva
  • un polsim de Sal
  • un polsim de Pebre

4 racions

Elaboració

Pelarem les patates i les tallarem a rodelles de 1/2 cm de gruix aproximadament. Les posarem repartides al fons d'una plata per anar al forn. Afegirem un raig d'oli, el vi blanc i el caldo de peix, un posin de sal i de Pebre.
Posarem la plata al forn al màxim de temperatura amb aire calent i la deixem fins que les patates quedin torradetes.
Després traurem la plata del forn i afegim les supremes de peix repartides sobre el llit de patates. Afegim un raig d'oli i un polsim de sal sobre el peix i tornarem a posar la plata al forn durant uns 5 minuts aproximadament. Sense ventilador.

30min

Notes

Es serveix amb una mica de maionesa casolana feta amb ous de pagès, oli de girasol i 1/2 dent d'all. Cal acompanyar el plat amb un bon vi blanc de dominació d'origen Empordà.


Recepta de cuina de Llobarro al forn

Esperar que les patates estiguin ben torradetes
per Alex Coll i Casellas

Recepta de cuina de Llobarro al forn

Un plat perfecte
per Alex Coll i Casellas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: