Magdalenes sense gluten per al·lèrgics

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 ous L
  • 200 Farina d'arròs
  • 80 de midó de blat de moro (maicena) o altres marques blanques
  • Cullerada petita de llevat
  • Pessic de sal
  • 200 de sucre + cullerada petita de vainillat
  • 200 d'oli d'oliva suau o de girasol
  • Optatiu: sucre per sobre o
  • 50 de llavors de xoco o
  • 50 de panses

12 racions

Elaboració

Posa en un bol els ous amb els sucres i mescla-ho amb una cullera fins integrar-ho, tot seguit posa l'oli i remena fins q quedi integrat, ara posa les farines amb el llevat, la sal i les llavors de xoco o panses i torna a remenar fins q ho vegis integrat reservant algunes pel final. Ara distribueix-ho a les càpsules posant per sobre les llavors o panses reservades.
Si les fas sense res posa una mica de sucre per sobre de cada una.
Posa-ho al forn a 190º 16m. a dalt i a baix en una reixa per sota del mig.

40min

Notes

Surten 12 magdalenes.
Per omplir les capsules va molt be la cullera de gelats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2750 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: