Magdalenes sense gluten per al·lèrgics
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Ingredients
- 3 ous L
- 200 Farina d'arròs
- 75 de midó de blat de moro (maicena) o altres marques blanques
- Cullerada petita de llevat
- Pessic de sal
- 200 de sucre + cullerada petita de vainillat
- 200 d'oli d'oliva suau o de girasol
- Optatiu: sucre per sobre o
- 50 de llavors de xoco o
- 50 de panses
12 racions
Elaboració
Posa en un bol els ous amb els sucres i remena amb una cullera, tot seguit posa l'oli i remena fins q quedi integrat, ara posa les farines amb el llevat, la sal i les llavors de xoco o panses i torna a remenar fins q ho vegis integrat reservant algunes pel final. Ara distribueix-ho a les capsules posant per sobre les llavors o panses reservades.
Si les fas sense res posa una mica de sucre per sobre de cada una.
Posa-ho al forn a 180º 22m a dalt i a baix en una reixa per sota del mig.
40min
Notes
Surten 12 magdalenes.
Per omplir les capsules va molt be la cullera de gelats.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1195 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Josuè O'Donell: Li poso un pessic de sal, 1gr. Merci pel teu interès. Rosa.
Josep Mª Grau Cañellas, Fernanda Bausili, Quim Lleonart, Oriol Montull Fruitós, Enriqueta Ribalta Segarra. Merci a tots...
Quim Lleonart. Merci per totes les teves valoracions.
Si, el faré. Crec que has canviat les cullerades d'aigua per les de l'oli en l'apartat del ingredients. Salutacions Rosa
Perfecte, fàcil i molt bo. Merci per la recepta. Rosa