Magdalenes sense gluten per al·lèrgics

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

  • 3 ous L
  • 200 Farina d'arròs
  • 75 de midó de blat de moro (maicena) o altres marques blanques
  • Cullerada petita de llevat
  • Pessic de sal
  • 200 de sucre + cullerada petita de vainillat
  • 200 d'oli d'oliva suau o de girasol
  • Optatiu: sucre per sobre o
  • 50 de llavors de xoco o
  • 50 de panses

12 racions

Elaboració

Posa en un bol els ous amb els sucres i remena amb una cullera, tot seguit posa l'oli i remena fins q quedi integrat, ara posa les farines amb el llevat, la sal i les llavors de xoco o panses i torna a remenar fins q ho vegis integrat reservant algunes pel final. Ara distribueix-ho a les capsules posant per sobre les llavors o panses reservades.
Si les fas sense res posa una mica de sucre per sobre de cada una.
Posa-ho al forn a 180º 22m a dalt i a baix en una reixa per sota del mig.

40min

Notes

Surten 12 magdalenes.
Per omplir les capsules va molt be la cullera de gelats.


Recepta de cuina de Magdalenes sense gluten  per al·lèrgics
per Rosa Fabré

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

956 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: