Pèsols negres refregits (refritos) a la mexicana
A mèxic un plat molt popular són els frijoles refritos. He adaptat la tècnica per fer els pèsols negres amb una recepta inspirada en la manera de cuidar els frijoles refritos. El resultat és una manera diferent per coure els pèsols negres.
Ingredients
- • 3 tasses de pèsols negres cuits.
- • ⅓ tassa de ceba blanca picada molt fina.
- • 3 cullerades de llard o oli d’oliva verge o una combinació dels dos.
- • Un got de vi de cuina o de vi ranci. Per acompanyar uns totopos (tortilla de blat de moro fregida). En venen d’envasats amb altres noms.
- • Corregir de sal.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							• Escalfa el llard i l’oli en una olla a foc mig o baix.
• Comença per fregir les cebes fins que quedin transparents.
• Afegeix els pèsols i un cop escalfats, escalfa’ls amb un esclafador metàl·lic, de fusta o de plàstic fins a formar una pasta molt fina. Cal assegurar-se que les cebes quedin ben esclafades. 
• Afegeix el got de vi i deixa evaporar l’alcohol.
• Afegeix una mica d’oli i fregeix durant 5 minuts la pasta (vigilant que no es cremi).
• Per servir-los es posen en un plat i s’hi claven els totopos.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 486 visites.
 486 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Guisat
 Guisat 30 min.
 30 min. 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
  Salses
 Salses 
  
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram