Macedònia de fruites
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre taronges sucoses.
- Dos quiwis.
- Una poma grosseta, forta i àcida-dolça.
- El suc de mitja llimona.
- Un pot de pinya en almívar.
- Un préssec del temps o en almívar.
- Unes cireretes confitades.
- Una mica de Gran Marnier (a gust)
- Quatre maduixes o maduixots.
- Una magrana -si és el temps-.
- Una mica de sucre.
6 racions
Utensilis
Unes copes de vidre amples i xates boniques, de servir.
Elaboració
Pelarem la poma, i la ruixarem amb el suc de la llimona, perquè no s'enfosqueixi.
Pelarem els quiwis, el présses i desfarem la magrana.
Tallarem a trossets petits la pinya, el prèssec, i les maduixes.
Tallarem les cireres per la meitat.'
Desgranarem la magrana.
Treurem el suc de les taronges, i el reservarem.
Posarem en un bol gran de vidre totes les fruites, el sucre, i ho ruixarem amb el suc de les taronges i el Gran Marnier -a gust- (unes gotetes).
Ho reservarem a la nevera, fins l'hora de servir-ho
30min
Notes
Podem decorar-ho amb una fulleta de menta, amb unes peladures de taronja, una maduixa amb fulles, etc... I també fer-ho amb les fruites que tinguem en aquell moment, siguin del temps o confitades. Podem jugar moltíssim amb les fruites que hi posem. Inclús hi podem posar algun licor. Al vostre gust.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11326 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.