Macedònia de fruites

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre taronges sucoses.
  • Dos quiwis.
  • Una poma grosseta, forta i àcida-dolça.
  • El suc de mitja llimona.
  • Un pot de pinya en almívar.
  • Un préssec del temps o en almívar.
  • Unes cireretes confitades.
  • Una mica de Gran Marnier (a gust)
  • Quatre maduixes o maduixots.
  • Una magrana -si és el temps-.
  • Una mica de sucre.

6 racions

Utensilis

Unes copes de vidre amples i xates boniques, de servir.

Elaboració

Pelarem la poma, i la ruixarem amb el suc de la llimona, perquè no s'enfosqueixi.
Pelarem els quiwis, el présses i desfarem la magrana.
Tallarem a trossets petits la pinya, el prèssec, i les maduixes.
Tallarem les cireres per la meitat.'
Desgranarem la magrana.
Treurem el suc de les taronges, i el reservarem.
Posarem en un bol gran de vidre totes les fruites, el sucre, i ho ruixarem amb el suc de les taronges i el Gran Marnier -a gust- (unes gotetes).
Ho reservarem a la nevera, fins l'hora de servir-ho

30min

Notes

Podem decorar-ho amb una fulleta de menta, amb unes peladures de taronja, una maduixa amb fulles, etc... I també fer-ho amb les fruites que tinguem en aquell moment, siguin del temps o confitades. Podem jugar moltíssim amb les fruites que hi posem. Inclús hi podem posar algun licor. Al vostre gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13018 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: