Llenties amb borraines

Categoria:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 gr. de llenties cuites
  • 12 fulles de borraines
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 pebrot vermell
  • 1 tomàquet
  • 2 alls
  • 1 l. d'aigua - sal
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Rentar les borraines i posarles a bullir en un litre d'aigua i una mica de sal fins que estiguin cuites. Escòrrer, tallar-les petites amb unes tisores i reservar.
Trinxar la ceba, el pebrot, el porro, el tomàquet i els alls.
En una paella posar oli per fer el sofregit amb la ceba, el porro i el pebrot. Quan estigui bastan cuit, afegir el tomàquet i els alls. Seguir remenant fins que sofregit quedi melós. Incorporar les borraines, remenar 1 minut. Incorporar les llenties i remenar 1 minut més.

20min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1191 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: