Amanida amb compota de poma

Ingredients

  • Compota de poma
  • Panses
  • Enciam
  • Brots de soja
  • Oli d'oliva
  • Mel d'acàcia
  • Mostassa (amb gra)

Elaboració

Rentem be l'enciam (us recomano un enciam de colors, que és més vistòs)
Tallem l'enciam a una mida petita que ens càpiga a la boca.
Preparem en un bol la "vinagreta".
Posem una base d'oli d'oliva.
Afegim una mica de mostassa.
Afegim una culleradeta de mel d'acàcia.
Remenem be.
Afegim la compota de poma i tornem a remenar.
Finalment afegim les panses (es interessant que contemplem la possibilitat de deixar una mica abans les panses amb l'oli d'oliva perquè s'hidratin una mica, però les retirem per fer les vinagretes)
Finalment tirem la l'amaniment per sobre de l'amanida.


Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Enciam de dos colors

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Enciam tallat amb els brots de soja a sobre

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Mostassa a l'antiga

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Detall de la mostassa a l'antiga

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

La vinagreta

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Afegim la vinagreta amb la compota a l'enciam i ho remenem tot

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2582 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: