Formatge artesà amb api i poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • unes branques d'api
  • 1 poma golden
  • formatge cremós del que ens vingui de gust
  • oli d'oliva i vinagre de Xerès
  • flor de sal

2 racions

Elaboració

Amanim la poma i l'api amb l'oli i el vinagre. Salem.
Hi afegim el tros de formatge que ens agradi.

5min

Notes

Avui teniem un dolç per postres, per la qualcosa he decidit que haviem de menjar la fruita abans. No us podeu imaginar com ha quedat la poma i l'api amb el gust de la vinagreta. Deliciós. Per formatge he posat un que vaig comprar: artesà de vaca del Pirineu "Flor de Neu" de Queralbs (Ripollès). Quin formatge! Ha sigut un entrant molt lleuger i sa. Això sí, les postres molt dolces i calòriques.


Recepta de cuina de Formatge artesà amb api i poma

Fresca

Recepta de cuina de Formatge artesà amb api i poma

Com he tallat la poma

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1858 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: