Flam de café

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 got de cafè
  • 1 got d'aigua
  • 1 litre de nata per montar
  • 1 paquet de flam Royal per 8 racions
  • 5 cullerades de sucre

6 racions

Elaboració

En un bol barrejar tots els ingredients.
Es posa en un cassó al foc que bulli 5 minuts.
Després s'aboca en un motllo rectangular de mida gran,que ja estarà untat amb sucre cremat.

20min

Notes

El flam queda molt millor si es prepara 24 hores abans.

El postre es molt fàcil de preparar i es boníssim.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4413 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: