Espines de seitó fregides
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Els seitons que ens vinguin de gust nets i sense espina
- Les espines dels seitons que hem netejat
- oli d'oliva
- farina
- sal
Elaboració
Fregim els seitons que haurem enfarinat prèviament.
Farem el mateix amb les espines.
Salem al gust.
15min
Notes
La primera vegada que vaig sentir aquesta recepta per la ràdio deu fer uns 15 anys aproximadament. Vaig riure de pensar en menjar les espines fregides apart. La Carme Ruscalleda va ser qui la va donar.
Com sempre que m'interessa una recepta l'he de fer aviat perquè no me n'oblidi i el resultat va ser sorprenent. Són un bon aperitiu.


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1614 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur. Perdona...
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i...
Àngels, Engreixen....
Hola Àngels totes, Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar...
Espero que t'agradi Núria. Una abraçada.