Patates viudes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 quilo de patates
  • 200gr. de beicon fumat (tallat a daus ben petits)
  • 1 seba
  • 4 alls
  • Tomàquet
  • 1 fulla de llaure
  • Sal oli i una mica de pebre vermell
  • 1 litre de caldo o aigua

6 racions

Elaboració

Posarem oli (no massa) al fondo de una cassola( millor si es de test), per daurar ells alls , a continuació hi posarem el beicon
i el deixarem que es torri una mica, seguidament hi tirarem la ceba rallada i el tomàquet també rallat. Quant tot estigui ben sofregit hi tirarem les patates tallades escantonades ho remenarem tot i afegirem la fulla de llaure el caldo i el pebre vermell.
Ho rectificarem de sal

30min

Notes

Servir calentet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3181 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: