Galetes de te "espiadimonis"

Ingredients

  • 250 g de farina
  • 125 g de sucre
  • 1 cullerada (sopa) de mantega en pomada
  • 1 ou
  • 1 cullerada (sopa) de canyella
  • llet tèbia
  • la pell d'una llimona mitjana ratllada
  • mantega per untar
  • sucre de llustre per empolvorar

Utensilis

Talladors de formes

Elaboració

En un bol hi posarem tots els ingredients i els pastarem a ma.
Anirem afegint la llet tèbia de mica en mica, de cullerada a cullerada per a no passar-nos, fins que tingui consistència i pugui ser estesa i aplanada pel corró.
La deixarem reposar unes hores. Jo l'he fet per la nit i l'he treballada pel matí.
L'estendrem i tallarem amb les formes que ens vinguin de gust.
Enfornarem en una safata que estigui untada i empolvorada amb farina. A 180º uns 15 minuts aproximats.
Millor que surtin un pel toves perquè ja s'acabaran de coure amb la pròpia escalfor.
No deixem que es coguin massa perquè podrien quedar dures. Bones però dures, a mi ja m'ha passat alguna vegada.
No us desencanteu si no surten a la primera.

30min

Notes

Són molt bones per a pendre amb el cafè o el te de la tarda.
He batejat aquestes galetes amb el nom d'espiadimonis, perquè m'agraden molt les libèl·lules per la forma que tenen.


Recepta de cuina de Galetes de te "espiadimonis"

L'ull és de gingebre

Recepta de cuina de Galetes de te "espiadimonis"

Han sortit unes quantes més que aquestes

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2253 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Asela Masià diu:
Que boniques són aquestes galetes, m'encanten. Per a prendre te, tenen una presentació inmillorable.
Nani Nolla diu:
Sí són boniques. Per cert, fa dies que no poses cap recepta. A mi m'agraden les que fas.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: