Galetes de te "espiadimonis"

Ingredients

  • 250 g de farina
  • 125 g de sucre
  • 1 cullerada (sopa) de mantega en pomada
  • 1 ou
  • 1 cullerada (sopa) de canyella
  • llet tèbia
  • la pell d'una llimona mitjana ratllada
  • mantega per untar
  • sucre de llustre per empolvorar

Utensilis

Talladors de formes

Elaboració

En un bol hi posarem tots els ingredients i els pastarem a ma.
Anirem afegint la llet tèbia de mica en mica, de cullerada a cullerada per a no passar-nos, fins que tingui consistència i pugui ser estesa i aplanada pel corró.
La deixarem reposar unes hores. Jo l'he fet per la nit i l'he treballada pel matí.
L'estendrem i tallarem amb les formes que ens vinguin de gust.
Enfornarem en una safata que estigui untada i empolvorada amb farina. A 180º uns 15 minuts aproximats.
Millor que surtin un pel toves perquè ja s'acabaran de coure amb la pròpia escalfor.
No deixem que es coguin massa perquè podrien quedar dures. Bones però dures, a mi ja m'ha passat alguna vegada.
No us desencanteu si no surten a la primera.

30min

Notes

Són molt bones per a pendre amb el cafè o el te de la tarda.
He batejat aquestes galetes amb el nom d'espiadimonis, perquè m'agraden molt les libèl·lules per la forma que tenen.


Recepta de cuina de Galetes de te "espiadimonis"
L'ull és de gingebre
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Galetes de te "espiadimonis"
Han sortit unes quantes més que aquestes
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2070 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Asela Masià diu:
Que boniques són aquestes galetes, m'encanten. Per a prendre te, tenen una presentació inmillorable.
Nani Nolla diu:
Sí són boniques. Per cert, fa dies que no poses cap recepta. A mi m'agraden les que fas.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: