Galetes de te "espiadimonis"
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 g de farina
- 125 g de sucre
- 1 cullerada (sopa) de mantega en pomada
- 1 ou
- 1 cullerada (sopa) de canyella
- llet tèbia
- la pell d'una llimona mitjana ratllada
- mantega per untar
- sucre de llustre per empolvorar
Utensilis
Talladors de formes
Elaboració
En un bol hi posarem tots els ingredients i els pastarem a ma.
Anirem afegint la llet tèbia de mica en mica, de cullerada a cullerada per a no passar-nos, fins que tingui consistència i pugui ser estesa i aplanada pel corró.
La deixarem reposar unes hores. Jo l'he fet per la nit i l'he treballada pel matí.
L'estendrem i tallarem amb les formes que ens vinguin de gust.
Enfornarem en una safata que estigui untada i empolvorada amb farina. A 180º uns 15 minuts aproximats.
Millor que surtin un pel toves perquè ja s'acabaran de coure amb la pròpia escalfor.
No deixem que es coguin massa perquè podrien quedar dures. Bones però dures, a mi ja m'ha passat alguna vegada.
No us desencanteu si no surten a la primera.
30min
Notes
Són molt bones per a pendre amb el cafè o el te de la tarda.
He batejat aquestes galetes amb el nom d'espiadimonis, perquè m'agraden molt les libèl·lules per la forma que tenen.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2070 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.