Salmó amb gírgoles

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 supremes de salmó
  • 300g de gírgoles
  • Oli
  • Sal
  • 50cc de xerès sec
  • 100cc de crema de llet

4 racions

Utensilis

Paella
safata per servir-ho

Elaboració

Renteu les gírgoles i talleu-les a la juliana gruixuda.
Salteu-les en una paella amb un raget d'oli i sal fins que comencin a enrossir.
Afegiu-hi els talls de salmó nets de pells i espines.
Deixeu-ho coure uns 3 minuts per banda o menys.
Afegiu-hi el vi i deixeu que es redueixi un parell de minuts.
Tireu-hi la crema de llet,espereu que arrenqui el bull,apagueu el foc i serviu-ho.

20min

Notes

Aquest és un plat molt fàcil i de gust general que permet fer-lo qualsevol dia.
Podeu variar la verdura per acompanyar el plat al vostre gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1356 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: