Cafè irlandès

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 30 cc. de whisky
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 cafè
  • Nata muntada

1 racions

Elaboració

Posar a escalfar el whisky amb el sucre i remanar molt bé que es desfaci completament el sucre.
Posar a la copa on s'hagi de servir.
Preparar un cafè i amb l'ajuda d'una cullera cap per avall anar deixant caure el cafè lliscant pel vidre de la copa sense deixar que caigui directament sobre el whisky i així evitar que es barregin els colors.
Decorar amb la nata i servir inmediatament.

5min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

873 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: