Lluç amb salsa de bolets

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 supremes de lluç
  • Bolets variats
  • 1 manat d'alls tendres
  • 2 copes de cava brut
  • 250 ml. de nata líquida
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Tallem els alls tendres a rodanxes fines i trossegem els bolets.
Saltem els alls tendres en una paella amb oli d'oliva.
Quan agafin color afegim els bolets i ho saltem tot junt.
Afegim el lluç i tot seguit el cava.
Ho deixem reduir.
Incorporem la nata líquida i ho coem tot uns minuts.
Si es necessari, rectifiquem de sal i pebre.

20min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2442 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: