Espina de seitó fregida

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 20/30 espines d'anxova/seitó
  • 80 gr. de farina
  • Oli  d'oliva
  • Llet
  • Sal

2 racions

Elaboració

Netegeu les anxoves i guardeu-ne les espines.
Deixeu les espines en remull amb llet mitja hora (així s'estovaran una mica).
Un cop passada la mitja hora, les torneu a rentar amb aigua.
Un cop rentades, les salarem una mica, abans d'enfarinar.
Les enfarinarem bé.
Escalfeu abundant oli de gira-sol en una paella.
Tirem una per veure com estar l'oli.
Fregiu les espines amb abundant oli calent.
Les heu de deixar fins que agafin aquest coloret de torrat. Llavors, les reserveu en un paper absorbent.
Serviu-les de seguida, ben calentones.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3598 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: