Espina de seitó fregida

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 20/30 espines d'anxova/seitó
  • 80 gr. de farina
  • Oli  d'oliva
  • Llet
  • Sal

2 racions

Elaboració

Netegeu les anxoves i guardeu-ne les espines.
Deixeu les espines en remull amb llet mitja hora (així s'estovaran una mica).
Un cop passada la mitja hora, les torneu a rentar amb aigua.
Un cop rentades, les salarem una mica, abans d'enfarinar.
Les enfarinarem bé.
Escalfeu abundant oli de gira-sol en una paella.
Tirem una per veure com estar l'oli.
Fregiu les espines amb abundant oli calent.
Les heu de deixar fins que agafin aquest coloret de torrat. Llavors, les reserveu en un paper absorbent.
Serviu-les de seguida, ben calentones.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3475 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: