Amanida de meló i pernil

Ingredients

  • Arròs blanc, 1 meló (francès) son mes petons, pernil salat, pebrot verd, suc de llimona, pebre, oli

4 racions

Utensilis

Aparell de fer boles manual

Elaboració

Bullim l'arròs al punt, l'escorrem i el deixem refredar.
Agafem un meló i el tallem per la meitat, treim les llavors i amb un aparell de fer boles, anem fent boles de meló i les posem en un bol.
Tallem el pernil salt a trossets molt petits o puntes de pernil aprofitades, ho posem a dins del bol.
Tallem el pebrot verd a trossets molt petits i els afegim al bol.
Agafem 1/2 llimona i l'escorrem tota, tirem el suc dins el bol.
Afagir el pebre molt I oli oliva.
Barrejar tot i servir a temperatura ambient.

30min

Notes

Si es pot, queda mes maco presentat cada racció en 1/2 meló per comensal.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: