Polpeton d'albergínies

Categoria:
Recepta per
Típica de: França → Pronveça
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 750 g d’albergínies
  • Farigola
  • 1 all
  • Oli d’oliva
  • 4 ous
  • 80 g de parmesà
  • Salsa de tomàquet
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Es renten i es tallen les albergínies a daus. Es pela i es pica l’all finament. En una cassola, es posen quatre cullerades d’oli d’oliva i sis d’aigua. S’afegeix l’all picat, la farigola fresca i els daus s’albergínia. Es deixa coure amb la cassola tapada a foc lent remenant de tant en tant durant una mitja hora. Quan les albergínies són cuites, es xafen amb una forquilla o es passen pel passapurés, s’hi afegeixen quatre ous batuts, el formatge parmesà, sal i una mica de pebre i es remena bé. S’unta amb oli un motlle rodó o allargat, la qüestió és que sigui fondo, i s’hi posa la barreja. Es cou al forn durant 40 minuts a 180 ºC. A part, es fa una salsa de tomàquet amb alfàbrega. Una vegada cuit, es deixa reposar 10 minuts, es desenmotlla i es serveix amb la salsa de tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1336 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Montse estornell lloret diu:
M'agrada ho faré, soc cuinera del meu propi restaurant i aquestes receptes senzilles a vegades son estupendes
Teresa Artigas diu:
Sí, la receta és típica de la Provença, però també podria ser d'aquí, m'agrada el toc de farigola.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!