Croquetes d'albergínies

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres albergínies tallades a trossos, sense pelar
  • Dues cebes picades
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Nata líquida, (per muntar)
  • Sis ous

10 racions

Utensilis

Una paella fonda
Una safata plana de porcellana
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Una espàtula de fusta
Batedora elèctrica
Un atuell amb tapa
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba, i les albergínies tallades a trossos menuts. Quan són fregides, afegim un raig de nata, i una mica de farina, i ho remenem ben trinxat, amb la batedora elèctrica. Tot seguit, afegim dos rovells d'ou, (les clares, les reservem per arrebossar les croquetes).
Aquesta pasta, la deixem reposar a la nevera, d'un dia, per l'altre.
Per fer les croquetes, les passem primer per farina, després per ou batut, (amb les clares, afegides a punt de neu) i per acabar, les passem pel pa ratllat.
Les fregim amb força oli d'oliva ben calent, i un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina, per tal de treure l'excés d'oli.
Seguidament, les posem en una safata plana de porcellana, i ja les podem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5810 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: