Croquetes d'albergínies
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Croquetes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tres albergínies tallades a trossos, sense pelar
- Dues cebes picades
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Pa ratllat
- Nata líquida, (per muntar)
- Sis ous
10 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una safata plana de porcellana
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Una espàtula de fusta
Batedora elèctrica
Un atuell amb tapa
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba, i les albergínies tallades a trossos menuts. Quan són fregides, afegim un raig de nata, i una mica de farina, i ho remenem ben trinxat, amb la batedora elèctrica. Tot seguit, afegim dos rovells d'ou, (les clares, les reservem per arrebossar les croquetes).
Aquesta pasta, la deixem reposar a la nevera, d'un dia, per l'altre.
Per fer les croquetes, les passem primer per farina, després per ou batut, (amb les clares, afegides a punt de neu) i per acabar, les passem pel pa ratllat.
Les fregim amb força oli d'oliva ben calent, i un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina, per tal de treure l'excés d'oli.
Seguidament, les posem en una safata plana de porcellana, i ja les podem servir a taula.
1h
Etiquetes:
La cuina de les croquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3856 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...