Galets amb bolets i beicon

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

  • 500grm. de galets mitjans
  • 300grm. de bolets, els que mes agradin, poden ser els que venen congelats que son bosses de barreja
  • 250 grms. de beicon amb tires una mica gruixudes
  • Formatje ratllat
  • 1 gra d'all
  • 1ceba gran
  • Sal, pebre i orenga

5 racions

Elaboració

Treure la corna de beicon i tallar a tiretas
Tallar els bolets a quarts
pica el all i la ceba
Amb una paella ampla dorar lleugerament la ceba i all, afegir el beicon, deixar que es dori.
Afegir els bolets, coure uns 8minuts a foc mitja.Salpebra al gust.
Coure la pasta
Afegirla al sofregit, donarli unes voltes.
Servir deseguida, espolvorejada de orenga iformatje ratllat

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!