Llonganissa al xeres

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

  • 150 grms. de llonganissa per persona
  • Vi blanc de xeres sec
  • Xampinyons
  • Alls
  • Julivert
  • Oli d'oliva

Elaboració

Posarem la llonganissa a una cassola de terrisa, amb una cullerada d'oli, i posarem els xampinyons nets i tallat per la mitad.
Quant estiguin cuits, afegim una bona picada d'all i julivert.
Despres cobrim amb el vi blanc de xeres sec.
Tapem la cassola i deixem a foc mitja, fins que absorbeixi el vi.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1140 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: