Flam d'estiu
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Ingredients
- 1 sobre de puré de patates de 115 g
- 6 salsitxes de frankfut estretetes
- 6 cogombres en vinagre
- 6 cullerades de maionesa
- 4 rodanxes de pinya en llauna
- 250 ml de llet
- 250 ml d'aigua
- 25 g de mantega
- Sal i oli
- 1 ensiam
- 2 tomàquets vermells forts
- Olives negres (perles)
Elaboració
Prepareu el puré amb l'aigua i la llet una mica calenta, la mantega i un xic de sal.
Afegiu-hi les salsitxes i els cogombres tallats petits, la pinya a trossets i la maionesa. Barregeu-ho tot bé.
Aboqueu-ho en un motlle de cake o rodó, untat amb oli i deixeu-ho a la nevera de 2 a 3 hores.
Treieu-lo del motlle i adorneu-lo amb l'encian tallat a la juliana, els tomàquets tallats a grills i les olives pel voltant.
Notes
Poseu suprimir les salsitxes per pernil dolç.
Etiquetes:
Flam d'estiu
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2273 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.