Rotllos de truites farcides

Ingredients

  • 8 ous
  • 8 talls de pernil cuit
  • 800 g d'espinacs congelats
  • 1 enciam
  • 2 tomaàquets vermells forts
  • Olives negres
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Feu bullir els espinacs amb aigua calenta i sal. Quan estiguin premeu-los amb les mans perquè treguin tota l'aigua. Piqueu-los amb el ganivet.
Fregiu-los en una paella amb una mica d'oli i reserveu-los en un plat.
Feu 8 truites planes i rodones i les aneu deixan sobre el marbre.
Repartu els espinacs sobre 4 d'elles i, després poseu-hi 2 talls de pernil sobre els espinacs. Tapeu-les amb les altres truites i enrotlleu-les.
Poseu-les sobre una safata i, adorneu-les pel voltán amb fulles d'enciam tallades a la juliana, els tomàquets tallat a grills i les olives pel voltant.

1h

Notes

Aquestes truites son per a 4 persones augmentau-les en cas de que siguin més comensals.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2286 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: