Rotllos de truites farcides

Ingredients

  • 8 ous
  • 8 talls de pernil cuit
  • 800 g d'espinacs congelats
  • 1 enciam
  • 2 tomaàquets vermells forts
  • Olives negres
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Feu bullir els espinacs amb aigua calenta i sal. Quan estiguin premeu-los amb les mans perquè treguin tota l'aigua. Piqueu-los amb el ganivet.
Fregiu-los en una paella amb una mica d'oli i reserveu-los en un plat.
Feu 8 truites planes i rodones i les aneu deixan sobre el marbre.
Repartu els espinacs sobre 4 d'elles i, després poseu-hi 2 talls de pernil sobre els espinacs. Tapeu-les amb les altres truites i enrotlleu-les.
Poseu-les sobre una safata i, adorneu-les pel voltán amb fulles d'enciam tallades a la juliana, els tomàquets tallat a grills i les olives pel voltant.

1h

Notes

Aquestes truites son per a 4 persones augmentau-les en cas de que siguin més comensals.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1023 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: