Coca casolana de st. joan

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

  • 250 g de farina
  • 250 g de sucre
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 3 ous
  • 125 ml de llet
  • 125 ml d'oli de gira-sol
  • 50 ml d'anís
  • Ratlladura de llimona
  • Sucre, fruita confitada i pinyons

8 racions

Elaboració

Barregeu en un bol la farina, el sucre i el llevat.
Afegiu-hi l'oli i els rovells d'ou. Barregeu-ho fins que estigui tot ben unit, afegiu-hi la ratlladura de la llimona i l'anís i, a continuació, les clares muntades a punt de neu.
Barregeu-ho amb molt de compte, perquè no baixi la pasta; aboqueu-ho a un motlle d'alumini untat amb margarina i enfarinat amb paper de forn al fons, també untat.
Poseu la coca al forn ja calent a 180ºC durant 25 minuts; traieu-la i decoreu-la amb la fruita tallada fina, els ducre i els pinyons.
Acabeu-la de coure uns 10 a 15 minuts més.
Si fos necessari gratineu-la una mica com jo faig.

45min

Notes

Les fruites ja les teniu que tenir preparades damunt de la fusta de picar tal com voleu que quedi la decoració


Recepta de cuina de Coca casolana de st. joan
per Joan R. Carbonell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1025 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: