Lloms de lluç amb calamars

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 lloms de lluç gruixuts
  • 250 g de calamars
  • 1 cebaç1 gra d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 pot de tomàquet fregit de 300 g
  • Oli, farina, sal i julivert

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, sofregiu la ceba tallada a daus petits, l'all picat i el llorer. Quan estigui estovada, afegiu-hi els calamars tallats a quadrets. Remeneu-ho, i finalment poseu-hi el tomàquet. Deixeu-ho coure una estona.
Passeu el lluç per farina i fregiu-lo.
Incorporeu-lo a la cassola i deixeu-lo coure uns 10 minuts perquè agafi gust de la salsa, poseu-hi sal i un mica de caldo de peix o aigua si la salsa queda massa espessa.
Empolseu-lo amb el julivert picat.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2334 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: