Braç de gitano de maries

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de maries hojaldrades
  • 2 ous
  • 50 grams de coco ratllat
  • 3 cullerades de sucre
  • 50 grams de mantega
  • Llet per remullar les maries
  • Per adornar: fideus de xocolata i cireres

4 racions

Elaboració

Batre els rovells amb el sucre quant estiguin cremos afegim el coco i la mantega.
Barrejem tot.
Agafem les maries les remullem una per una i posem una cullerada de crema, aixi fins acabar.
Montem les clares a punt de neu fort ensucranles al gust.
Cubrim el braç de maries amb les clares i adornem amb fideus de xocolate i cireres.
El posem 1/2 hora al congelador despres a la nevera.
Servir molt fred i tallat al bies(aixo es molt important)

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2601 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Hola Enriqueta, no acabo d'entendre com es monta aquest braç de maries....
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Hola Mª Rosa, es molt façil,agafes 1 maria li poses farcit, tapes amb un altra i aixi vas fent.Ha de queda horizontal com un braç de gitano. Es molt important tallal al bieix.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: