Gambes amb beixamel

Ingredients

  • 250 g de gambes grosses
  • 50 g de mantega
  • 50 g de farina
  • 250 ml de llet
  • 2 ous
  • Farina, pa ratllat
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Prepareu la salsa beixamel.
Peleu les gambes, deixant la cueta, poseu-hi sal i passeu-les per la beixamel calenta.
Deixeu-les refredar damunt d'una safata untada amb oli.
Passeu-les per farina, ou batut i pa ratllat.
Fregiu-les amb oli i ja les podeu servir.

30min

Notes

Podeu donar-li una escaldada de 2 minuts a les gambes abans de passar-les per la beixamel.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

665 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan R. Carbonell, aquest sistema per fer aquestes gambes, també en podriem dir, gambes a la Villeroi, oi?. Una salutació. Quim Lleonart.
Joan R. Carbonell diu:
SI AMIC QUIM, ES PODRIEN DIR A LA VILLEROI TENCS TOTA LA RAÓ

UNA ABRAÇADA

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: