Dimoniets dolços

Ingredients

  • 200 grms. de farina
  • 2 ous
  • 1 taceta de sucre
  • 1 xupito de rom

5 racions

Elaboració

Es treballen tots els ingredients.
Amb el rodet aplanem la pasta.
La tallem amb diferents formes.
Fregim amb oli ben calent, i les passem per sucre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

843 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: