Pollastre amb pinya

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 2 cebes
  • 1 copa de rom
  • 1 llauna petita de pinya
  • 50 grms. de llard de poc
  • Sa
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Posar el pollastre sencer salpebrat a una cassola amb el llard de porc, quant estigui bastant daurat, afegim les cebes molt picades, deixem coure 5 minuts.
Calentar el rom afegir al pollastre i flambejem, despres afegim 4 cullerades del suc de la pinya, tapem la cassola i deixem a foc lent 30 minuts.
Passat el temps afegim les rodanxes de pinya i deixem al foc 5 minuts mes.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Mª Pilar López diu:
Enriqueta et felicito m'a agradat molt la teva recepta!
Jo la vaig fer amb cuixetes de pollastre i em va sortir boníssima!
Una abraçada.
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Graçies Pilar, estic molt contenta que la meva recepta t'agradi i et surti tant bona

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: