Pollastre amb pinya
Ingredients
- 1 pollastre
- 2 cebes
- 1 copa de rom
- 1 llauna petita de pinya
- 50 grms. de llard de poc
- Sa
- Pebre
4 racions
Elaboració
Posar el pollastre sencer salpebrat a una cassola amb el llard de porc, quant estigui bastant daurat, afegim les cebes molt picades, deixem coure 5 minuts.
Calentar el rom afegir al pollastre i flambejem, despres afegim 4 cullerades del suc de la pinya, tapem la cassola i deixem a foc lent 30 minuts.
Passat el temps afegim les rodanxes de pinya i deixem al foc 5 minuts mes.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim