Peixet de vedella rostit amb pure de patates i prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 peixet de vedella en un sol tros
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 tomàquet madur
  • 100 ml de vi blanc
  • 1 culleradeta de maizena
  • 600 g de patates
  • 1/2 litre de caldo
  • 2 rovells d'ou
  • 25 g de mantega
  • 100 g de prunes seques sense pinyol
  • Oli, sal i pebre

8 racions

Elaboració

En una cassola que pugui anar al forn, es daura a foc viu la carn sense lligar, s'hi posa sal i pebre, després la ceba, la pastanaga i el tomàquet pelats i tallats a trossos.
Poseu-ho al forn ja calent a 200ºC
A mitja cocció s'hi tira el vi.
Quan ja és cuita la carn i es treu l'oli de la cocció, procurant deixar la substància del rostit o suquet fosc, s'hi aboca el caldo i es deixa coure uns 5 minuts.
S'espesseix aquest suquet amb la culleradeta de maizena desfeta amb un dit d'aigua freda o caldo fred.
Es bullen les patates i es passen pel passapurés afegint-hi la mantega, els rovells d'ou i un xic de pebre.
Es torna a posar al foc uns dos minuts anant-ho remenant. Es talla la carn i es col·loca en una safata.
S'adorna amb el puré de patates ajudant-nos de la mànega pastissera i s'acaba amb les prunes.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4041 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: