Llobarro al fron al forn amb patates, porro i tomàquet

Ingredients

  • 1 peça de llobarro d' uns 2 kg.
  • 600 gr. de patates
  • 2 porros
  • 250 ml. d'aigua mineral
  • 3 tomàquets madurs
  • 3 grans d'all i julivert
  • 100 ml.d'oli d' oliva
  • 100 ml. de vermut rossat
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Netejar el peix de tripa i escata i treure els filets. Fer-ne talls i reservar a la nevera.
El porro ben net, tallar-lo a la juliana.
Els tomàquets,partits, treure'n les llavors i ratllar-los.
Els grans d'alls, ben picats amb el juliver.
Les patates, pelades i tallares regulars d'un guix de 1/2 cm.
En una plàtera per anar al fron, escampar-hi el porro que hem tallat, a sobre repartir-hi les rotllanes de patates, salpebra, amanir amb la meitat de l'oli i tirar-hi l'aigua. Tapar la plàtera amb paper de plata i al forn a 200º durant 15 minuts.
Salar els talls de peix i col-locar-los sobre les patates i el porro, la pell del peix ha de quedar a sobre.
barrejar el tomàquet amb l'all i julivert picat i la resta d'oli i ben escampar-ho pel damunt.
Entrar-ho al forn a la mateixa temperatura (200º) durant 8 minuts.
Treure la plàtera del forn, riuxar.ho amb el vermut i enfornarla de nou durant 4 minuts.Ja estarà cuit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2017 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: