Caragols amb sal, pebre i oli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Cataluña
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Caragols, sal, pebre i oli d'oliva

12 racions

Utensilis

Cassola i Cullera

Elaboració

Rentarem els caragols ben nets, els deixarem a l'escorredora durant una estoneta.
Els ficarem a la cassola amb foc mol suau perquè baixin traïen la banya al mateix tems que es ban morin.
Els deixarem que es coguin amb la seva pròpia aigua, 1hora i 40minuts aproximadament.
Quan san begut tota la seva aigua ja estaran cuits, llavors i tirarem un bon grapat de sal, pebre i un bon raig de oli d'oliva, remenarem a poc apoc perquè agafin be el gust, tornarem a ficar sal pebre i oli i tornarem a remena vigilant que no sens trenquin i ja estan a punt per servir-los.

2h

Notes

Als podem acompanyar amb una vinagreta de sal, pebre i oli d'oliva passada pel tur-mix .
O, amb una bona maionesa casolana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: