Melmelada de castanyes

Ingredients

  • Castanyes
  • Sucre
  • Vainilla
  • Aigua

Utensilis

Passapurés

Elaboració

Es fa un tall a les castanyes i es bullen durant 5 minuts, després les refredem al raig de l'aixeta i així és molt fàcil pelar-les.
Es fa un almívar amb l'aigua i el sucre ( 800 grs de sucre i 1/2 litre d'aigua per quilo de castanyes netes), s'afageixen les castanyes i una branqueta de canyella.
Es cou a foc lent fins que les castanyes siguin transparents i el suc fosc. Es passa tot pel passapurés i després s'empota i es cou al bany maria.
Almívar: es posa al foc l'aigua i el sucre i quan arrenca el bull es deix bullir 5 minuts.
Bany maria: en una olla es posa aigua i els pots ben tapats i embolicats amb draps i quan arrenca el bull, 10 minuts i llestos per anar al rebost.

1h


Recepta de cuina de Melmelada de castanyes
Melmelada de castanyes
per Maria Teresa Olivé Climent

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: