Bescuit mediterrani

Ingredients

  • 3 ous
  • 1 vaset (dels de iogurt) de suc de taronga
  • 1 sobre de llevat
  • 1 vaset d'oli de girasol
  • 2 vasets de sucre
  • 3 vasets de farina
  • 2 cullerades de mermelada de taronga
  • 50 grms de mantega
  • Gelatina

4 racions

Elaboració

Precalentem el forn a 200º.
Barrejem la farina amb el llevat, afegim els ous batuts, el suc de taronga, la mermelada, l'oli i sucre,remenem be.
Untem un motlle amb mantega, afegim el preparat i fornejem aprox. 35 minuts.
Comprovem la coccio.
Una vegada fred desmotllem i el pintem amb gelatina.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

795 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: