Bescuit mediterrani

Ingredients

  • 3 ous
  • 1 vaset (dels de iogurt) de suc de taronga
  • 1 sobre de llevat
  • 1 vaset d'oli de girasol
  • 2 vasets de sucre
  • 3 vasets de farina
  • 2 cullerades de mermelada de taronga
  • 50 grms de mantega
  • Gelatina

4 racions

Elaboració

Precalentem el forn a 200º.
Barrejem la farina amb el llevat, afegim els ous batuts, el suc de taronga, la mermelada, l'oli i sucre,remenem be.
Untem un motlle amb mantega, afegim el preparat i fornejem aprox. 35 minuts.
Comprovem la coccio.
Una vegada fred desmotllem i el pintem amb gelatina.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

820 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: