Crema de panis

Ingredients

  • 2 pots petis de panis
  • 1 patata mitjana
  • 2 pastanagues
  • 2 porros
  • Sal
  • 1/2 pastilla de brou vegetal
  • 1l. d'aigua

4 racions

Elaboració

Bullim les verdures i panis durant 20 mits.
Ho passem per la batedora fins que quedi ben fi, si queda molt espesses si afegeix un xic d'aigua o llet.
Servir ben calent i pel damunt i posem un rajoli d'oli d'oliva

30min

Notes

Es pot fer apart (per si algu sen vol posar) un acompanyament de formatge ratllat o a dauets
picadillo de pernil salat i ou dur picat
Tot aixo es opcional


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1239 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: