Crema de col i formatge

Ingredients

  • 400 grms. de col
  • 2 porros (nomes la part blanca)
  • 1 litre de brou de verdures
  • 1 patata gran
  • 25 grms. de mantega
  • Oli d'oliva
  • 1 brik de crema de llet
  • 200 grms. de formatge ratllat
  • Uns dauets de pa torrat

4 racions

Elaboració

Tallem el porro a rodanxes.El posem a en una cassola amb un raig d'oli i la mantega uns 5 minuts.
Afegim la col i patata tallats prims i cobrim amb el brou de verdures.
Deixem que cogui durant mitja hora i pasem per la batedora amb la crema de llet.
Al servir afegim uns crostons de pa fregit i el formatge ratllat

40min

Notes

Es pot substitui la col per broquil


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1462 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: