Crema de col i formatge

Ingredients

  • 400 grms. de col
  • 2 porros (nomes la part blanca)
  • 1 litre de brou de verdures
  • 1 patata gran
  • 25 grms. de mantega
  • Oli d'oliva
  • 1 brik de crema de llet
  • 200 grms. de formatge ratllat
  • Uns dauets de pa torrat

4 racions

Elaboració

Tallem el porro a rodanxes.El posem a en una cassola amb un raig d'oli i la mantega uns 5 minuts.
Afegim la col i patata tallats prims i cobrim amb el brou de verdures.
Deixem que cogui durant mitja hora i pasem per la batedora amb la crema de llet.
Al servir afegim uns crostons de pa fregit i el formatge ratllat

40min

Notes

Es pot substitui la col per broquil


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: